Een schone zaak | Netfilters en stekkerblokken

Het uit Italïe afkomstige BlackNoise heeft een bescheiden maar goed-presterend pakket van netfilters en stekkerblokken voor tamelijk ‘zachte’ prijzen.
De netfilter-producten bieden een breedbandige filtering met daarbij zelfherstellende piek- en overspanningsbeveiliging. De verschillende stekkerblokken bieden alleen een zelfherstellende piek- en overspanningsbeveiliging. Allen producten hebben een inwendinge ster-bedrading.

Wat doen de stekkerblokken klankmatig?
Het geluidsbeeld wordt mooier, preciezer en stabieler afgetekend. Het geluidsbeeld wordt ook ‘zichtbaar’ breder en wat dieper.
De belangrijkste eigenschap die standhoudt of zich herstelt is de klankdynamiek. Er treedt dus geen dynamiekverlies op, maar in veel gevallen is er zelfs een goed waarneembare dynamiek-winst.
Alles wordt dus correcter weergegeven.

Wat doen de netfilters klankmatig?
Deze doen hetzelfde als de stekkerblokken, maar vanwege de bi-directionele filtering komt er nog meer rust en resolutie, waardoor de dynamiekwinst nog iets toeneemt. Door de bi-directionele filtering kunnen geen stoorsignalen vanuit de verschillende aangesloten apparaten in de netstroom terechtkomen.

Al met al is BlackNoise zeer betaalbaar met een hoge prijs/kwaliteitsverhouding.
Vraag bij de geautoriseerde BlackNoise-Dealer.